Manchester City: Taivaallinen tähtisikermä – mutta entäpä yhteen pelaaminen?

Pep Guardiola lienee tällä hetkellä maailman paras jalkapallovalmentaja. Mielipiteitä toki mahtuu monenlaisia, mutta Guardiola on kiistatta osoittanut kuuluvansa jo nyt jopa kaikkien aikojen valmentajien joukkoon. Pestit Barcelonassa, Bayern Münchenissa ja viimeisimpänä Manchester Cityssä ovat tuoneet pokaaleja roppakaupalla.

Manchester City räjäytti pankin ja laittoi ennätyskirjat uusiksi hankkiessaan Jack Grealishin huimaan 118 miljoonan euron hintaan. Grealish ei suoranaisesti saapunut kenenkään korvaajaksi, mutta virkistää ja parantaa joukkueen nykyistä arsenaalia.

Kevin De Bruyne lähtee uuteen kauteen taas Manchester Cityn tärkeimpänä pelaajana, kapteeninnauha kädessään.

Mieletön debyyttikausi Valioliigassa nosti Rúben Diasin saman tien Valioliigan tähtisikermään. Portugalilaistoppari muodosti kivenkovan toppariparin John Stonesin kanssa ja oli kenties tärkein tekijä Man Cityn rynnistyksessä Valioliigan mestaruuteen.

Ilkay Gündogan on aina ollut tärkeä osa joukkuettaan, niin Dortmundissa kuin Manchester Cityssäkin. Kaikki eivät kuitenkaan olleet sisäistäneet sitä täysin, ennen kuin hän alkoi lisätä maaleja kokonaisvaltaisiin huippusuorituksiinsa.

Vastaa