Englannin pelikierros vko 31: Liverpool ja Aston Villa

Tällä viikolla Englannin valioliiga palaa Veikkauksen peleihin Vakiossa, ja me palaamme naftaliinista pelaamaan. Vakiolappu on jo annettu ja neljä onnekasta meidän lisäksemme ovat mukana porukkapelissä. Tämän lisäksi nostamme itse suoraan peliin:

Liverpoolin tavoitteena on aloittaa uusi EPL-kausi tyylikkäästi, kun se kohtaa lauantaina Craven Cottagessa tulokkaan Fulhamin. Punaiset aloittavat mestaruuden jahtaamisen ilman Sadio Manea, joka liittyi kesällä Bayern Müncheniin, mutta hänen korvaajallaan Darwin Nunezilla on todennäköisesti tärkeä rooli Jurgen Kloppin joukkueessa tulevalla kaudella. Koska seurapäälliköt onnistuivat pitämään kiinni parhaasta maalintekijästä Mohamed Salahista, ei ole ihme, että vierailijoita pidetään kuumina suosikkeina voittaakseen avauksen.

Alex Oxlade-Chamberlain on ehdottomasti sivussa loukkaantumisen vuoksi, kun taas Diogo Jota joutuu kilpailemaan kelloa vastaan ollakseen pelikunnossa. Cottagers puolestaan teki vaikutuksen kaudella 2021/2022, kun Aleksandar Mitrovic rikkoi kaikkien aikojen mestaruusennätyksen tekemällä samalla 43 maalia. Serbialaishyökkääjä on mies, jota kannattaa seurata kotijoukkueessa, kun taas sekä Chalobah että Wilson ovat epävarmoja ottelusta. Joka tapauksessa Daavid kohtaa Lontoossa Goljatin, mikä tarkoittaa, että mikä tahansa muu kuin rutiininomainen vierasvoitto olisi suuri yllätys.

Bournemouth pyrkii tekemään vaikutuksen palatessaan Valioliigaan, kun se toivottaa Aston Villan tervetulleeksi Vitality Stadiumilleen 1. ottelupäivänä. Cherries oli kaikkea muuta kuin vaikuttava pre-seasonilla, ja joukkue hävisi kaikille Bragalle, Bristol Citylle ja Real Sociedadille voittaessaan Sheffield Wednesdayn. Kesäsopimus Marcus Tavernier tekee todennäköisesti Valioliiga-debyyttinsä Villaa vastaan, kun taas Joe Rothwell jättää kauden avauksen väliin loukkaantumisen vuoksi.

Villans puolestaan on tuottanut hienoja esityksiä Englannin ykkösliigassa siitä lähtien, kun Steven Gerrard otti ohjat käsiinsä. Koska vierailijat näyttivät teräviltä maalin edessä lämmittelypeleissä, uskomme, että pelaajat ympäri maailmaa voivat löytää arvoa vedonlyönnistä vierasjoukkueessa. Muista, että Steven Gerrardilla on täysi joukkue, josta valita kauden avausotteluun.

Valinnat: Liverpool ja Aston Villa eli kaksi vierasvoittoa.

Tulos: Liverpool tasapeliin ja Bournemouth otti kuin ottikin 2-0 kotivoiton…

Vastaa